Bondebjerget består af 80 enheder eller husstande fordelt på 4 grupper med 20 huse i hver. Hver gruppe har et fælleshus, som er placeret i midten af gruppen.

bondebjerget oversigt3Hver gruppe har sit selvstændige liv og virke, der gennem tiden er formet af gruppens beboere. Grupperne har hver deres traditioner og normer, der blandt tydeliggøres i brugen af fælleshusene og udendørsarealerne. Eksempelvis er indretningen af fælleshuset også den enkelte gruppes suveræne ansvar, og efter mere end 30 år kan det tydeligt ses visse forskelle. Dog er den oprindelige indretning og køkkenets opbygning stadig efter de oprindelige tegninger.

Arealerne mellem husene og grupperne er i princippet fællesområder. I tidens løb har der dog vist sig et behov for at have små haver eller terrasser. De fleste er dog åbne og imødekommende, så de nærmest inviterer til fællesskab og samvær.

Grupperne er organiseret med en meget flad struktur. Det er fællesmødet, som samles ca. en gang om måneden, der tager de nødvendige beslutninger om gruppens fremtid.

Gruppens liv og dynamik afhænger i høj grad af de beboere, som bor i gruppen. Jo flere aktive beboere, der er, des mere dynamik og liv er der i gruppen.

Kommende arrangementer

 • testimonials 1

  "Jeg stod på venteliste i fire år og den 1. juni 2013 flyttede jeg ind i gruppe 4. Jeg oplevede at blive modtaget med en utrolig varme og åbenhed. Den sommer var den bedste sommer, jeg nogensinde har oplevet. Det var som at komme hjem efter en meget lang rejse."

  Rudy, gruppe 4

 • testimonials 2

  "Det giver en rigtig god fornemmelse, at være en del af et fællesskab, lidt mere end blot gode naboer, og alligevel ikke helt som "rigtig" familie. Som oftest tænker jeg - hvad kan jeg gøre for bofællesskabet?"

  Lonni, gruppe 1

 • testimonials 3

  "Der er bare 1000 gode grunde til at flytte ind på Bondebjerget! At sidde her på pladsen foran fællesshuset i solskin er blot en af dem."

  Mogens, gruppe 3

 • testimonials 4

  "Så snart jeg åbner min dør til fællesarealet, er der altid nogen at snakke med. Man føler sig aldrig alene."

  Elna, gruppe 3

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4